İpek Sitesi’nde Erken Teslimat – Hürriyet Ege

7 katlı iki blok toplam 63 daire

İpek Sitesi, 2 bin 806 metrekare arsada bodrum, zemin ve üzeri yedi katlı iki bloktan oluşuyor. Projede dört farklı tipte toplam 63 daire, 11 dükkan ve iki kapıcı dairesi bulunuyor. A blok’ta her katta 154 metrekarelik ebeveyn banyolu 3+1 dört, B Blok’ta ise 137 metrekarelik 3+1, 127 metrekarelik 3+1 ve 100 metrekarelik 2+1 beş daire yer alıyor. Dükkanlardan dördü A Blok’un, yedisi B Blok’un altında. Blokların önünde ve arkasında toplam 10 bin metrekare yeşil alan ve park var. Deprem yönetmenliğine uygun olarak betornarme sistemle inşa edilen İpek Sitesi, merkezi sistem ısıtma, çift merdiven, sığınak, yangın dolabı, su depoları, hidrofor ve jeneratöre sahip. Her iki blok da çift cephe parka bakıyor. Süs havuzu, kamelya ve özel otoparkın yapımı ise sürüyor.

Erken Teslim Sürprizi

Çiğli Balatçık’ta İzmir’in dördüncü devlet üniversitesi Katip Çelebi’ye en yakın proje olma özelliği taşıyan İpek Sitesi’nde ikinci etap daireler söz verilen tarihten beş ay önce dağıtılacak.
İzmir merkezli Türksal İnşaat, Çiğli Balatçık’ta geçtiğimiz yıl temelini attığı “İpek Sitesi”projesinde erken teslimle sürpriz yaptı. Birinci etabı söz verdiğitarihte teslim eden firma, ikinci etabı ise beş ay önce teslim edeceğini açıkladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal, 1989’dan beri inşaat sektöründe yer aldıklarını, birçok projeye imza attıklarını ‘İpek Sitesi’yle de iddialarını ortaya koyduklarını söyledi. Amaçlarının lüks dairelere de uygun koşullarda sahip olunabileceğini göstermek olduğunu belirten Türksal, şöyle dedi:
“Dairelerimiz gerek malzeme, gerek işçilik kalitesi, gerek çevre düzenlemesi, gerek kentin imkanlarına yakınlığıylasakin ve kaliteli yaşam alanı arayanların büyük beğenisini topladı. Birinci etap satışlarımızı tamamladık. İkinci etap satışlarımız ise devam ediyor. 0,79 faiz oranıyla 120 ay vadeylekonut kredisi kullanabilme imkanı sağlıyoruz. Kazanırken kazandırmayı hedefliyoruz. Firmamıza ve kalitemize güvenip daire alanlar şimdiden yüzde 40’lara varan oranda kar elde ettiler”

Yıldızı Parlıyor

Çocukluğundan beri inşaat sektörüyle iç içe olduğunu kaydeden Murat Türksal, “Her kademede görev aldım. Aklınıza gelebilecek her türlü işi yaptım. İnşaatçılık benim için bir tutku. Memuriyet nedeniyle kısa süre ayrı kaldım. Ancak bu kıvılcım hiç bitmediği için istifa ettim ve yeniden sektöre döndüm. Türksal İnşaat olarak sektörün parlayan yıldızı olmayı, konforu ekonomik koşullarla sunmayı, mutluluğumuzu müşterilerimizle paylaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

KATİP ÇELEBİ’YE KOMŞU

İpek Sitesi, Çiğli Outlet Center‘ın tam karşısında. Anadolu Caddesi’ne 100 metre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne ise yürüyüş mesafesinde. Çiğli Hava Üssü’ne 2, otoban bağlantısı ve metro istasyonuna ise 1 kilometre uzaklıkta.