Türksal’dan Erken Teslim Sürprizi – Yeni Asır

Çiğli Balatçık’ta, Katip Çelebi Üniversitesi’ne en yakın proje olma özelliği taşıyan İpek Sitesi’nde ikici etap daireler söz verilen tarihten beş ay önce dağıtılacak.

İzmir merkezli Türksal İnşaat , Çiğli Balatçık’ta geçtiğimiz yıl, temelini attığı “İpek Sitesi” projesinde erken teslimle sürpriz yaptı. Birinci etabı söz verdiği tarihte teslim eden firma, ikinci etabı ise beş ay önce teslim edeceğini açıkladı. Türksal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal “Dairelerimiz gerek malzeme , gerek işçilik kalitesi ,gerek çevre düzenlemesi gerek kentin imkanlarına yatkınlığıyla sakin ve kaliteli yaşam alanı arayanların büyük beğenisini topladı. Birinci etap satışlarımızı tamamladık. İkinci etap satışlarımız ise devam ediyor. 0,79 faiz oranıyla 120 ay vadeyle konut kredisi kullanabilme imkanı sağlıyoruz. Firmamıza ve kalitemize güvenip daire alanlar yüzde 40’lara varan oranda kar elde ettiler” dedi.

Yeni Projeler

İpek Sitesi, Çiğli Outlet Center’ın tam karşısında, Anadolu Caddesi’ne 100 metre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne ise yürüyüş mesafesinde. Çiğli Hava Üssü’ne 2. Otoban bağlantısı ve metro istasyonuna ise 1 kilometre uzaklıkta. İpek Sitesi, 2 bin 806 metrekare zemin ve üzeri yedi katlı iki bloktan oluşuyor. Projede dört farklı tipte toplam 63 daire, 11 dükkan ve iki kapıcı dairesi bulunuyor. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Murat Türksal, sözlerine şöyle devam etti; “Harmandalı’da yapımına başladığımız ‘İdeal Yaşam Evleri’ yeni projelerimizden. Beş blokta toplam 72 daireden oluşuyor. Her türlü konfor ve lüksü düşündük. Muadili projelerin yarı fiyatına satışa sunacağız. Araştıran ve kendini sürekli geliştiren yapımızla yepyeni projelere imza atacağız.”