Türksal’dan En İdeal Proje – Milliyet Ege

İzmir’de 2005’ten bu yana, başladığı projeleri zamanından önce teslim etmesiyle tanınan Türksal İnşaat, bu kez, kentin hızla gelişen ve en gözde konut projelerinin yer aldığu Çiğli Harmandalı’da çağdaş şehirciliğin en üst düzey örneklerinden birini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kaliteden taviz vermeyen anlayışıyla müşteri memnuniyetinde en üst sıralarda bulunan firma, geçen şubattar yapımına başladığı ‘İdeal Yaşam Evleri’ni 18 ayda tamamlamayı planlıyor.

Projenin 5 bin 359 metrekarelik inşaat alanının yüzde 74’ünün peyzaj ve otopark alanı olarak ayrıldığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal “5 blok halinde yükselen projemizde 72 daire ve 3 dükkan bulunuyor. 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daireden oluşan İdeal Yaşam Evleri’nde 2+1’ler 122 metrekare, 3+1‘ler ise 156 metrekare olarak tasarlandı. Yarısı şimdiden satıldı” dedi. Projede yüzde 0.69 faizle 120 ay vadeli konut kredisi imkanı da sunuluyor. Otopark, bisiklet, park alanı, otomatik bahçe sulama, 7/24 kameralı güvenlik, özel site güvenliği, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, kamelya, spor salonun gibi bir dolu ayrıcalık bulunuyor.

Yeni Proje Yolda

Murat Türksal, 96 dairelik yeni projenin müjdesini de verdi. Çekirdek aile kavramının yaygınlaştığını ve küçük dairelere talebin arttığını söyleyen Türksal, “ Daireler 2+1 ve 1+1 den oluşacak. Üniversite ve sağlık kenti Çiğli’nin yıldızı giderek artıyor. Konut almayı düşünenlere tavsiyem, ileriye dönük prim yapacak bölgeleri tercih etmeleri.” dedi.