Değişen İzmir’in Gelişen Markası Türksal İnşaat – Milliyet Ege

Mütevazı projelerle başladığı inşaat sektöründe yükselen Türksal İnşaat kaliteden ödün vermeyen, insan odaklı yaklaşımıyla fark yaratıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal, “Markamıza yatırım yapıyoruz” diyor.

İnşaat sektöründe önemli bir ivme yakalayan İzmir, gerek ulaşım projeleri gerekse diğer metropollerdeki konut stoğunun artması nedeniyle sektörün gözde şehri olmaya devam ediyor. Bu sektördeki canlılık da beraberinde yeni oluşumlar getirmekle birlikte ülkemize yeni markalar da kazandırıyor. Bu markalardan birisi olan Türksal İnşaat her geçen yıl kalitesini ve hacmini büyüterek inşaat sektörünün önemli bir markası haline geliyor.

2005 yılında sektördeki faaliyetlerine başlayan Türksal İnşaat, bu süre zarfında sadece yaşam alanları değil, aynı zamanda insanların hayatlarına dokunan güvenilir bir marka da inşa etti. İpek Sitesi, İdeal Yaşam Evleri ve Şanslı Evler projeleri ile lüksün tanımını değiştiren Türksal İnşaat, kaliteden ödün vermeyen, insan odaklı yaklaşımı ile kısa sürede fark yaratmayı başardı.

Çiğli’de 353 konutluk proje

İlk projelerini Çiğli bölgesinde inşa eden şirket, bu bölgedeki 353 konutluk projelerinden kazandığı marka güveni ve müşteri memnuniyet ile artık İzmir genelinde projeler üretmeye başladı. Urla Çeşmealtı’nda yer alan, 2017 sonu itibariyle tamamlanacak olan lüks konut projesi Villa Serenita ile şehrin kalabalık ve gürültüsünden kaçmak isteyenlerin ilk adresi olacak. Yine aynı bölgede çalışmaları devam eden ve modern mimarisi ile teraslarından havuza girilebilecek Villa Laguna projesinin de Haziran 2018 itibariyle tamamlanması planlanıyor.

Güzelbahçe’de özgün villalar

Türksal İnşaat, İzmir’in gözbebeği Güzelbahçe Yelki’de temelleri atılan 14 villalık özel projesinde de müstakil yaşam standartlarını site konforu içine taşıyor. Her biri yaklaşık 500 metrekare bahçe içinde bulunan 7+2 müstakil villalar, 7312 metrekarelik alan içinde geniş kullanım ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor.

Yüksek yapılara odaklandılar

“BAŞARIYI yakalamamızdaki en önemli etken, önceliğimizi işimize yatırım yapmaya vermemizdir. Bugün geldiğimiz noktada güvenli, sosyal donatısı ve prestiji yüksek yapılar inşa etmeye odaklandık” diyen Türksal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal, sözlerine “Markamıza yatırım yapmayı, işimizi büyütmeyi ve bizi tercih eden müşterilerimizin mutluluğunu sağlamayı kendimize amaç edindik. Zaten sonrasında kazancın da kendiliğinden olacağı kanaatindeyiz” diye devam etti.