Çiğli’de Şanslı Evler ile Lüks’ün Tanımı Değiştiriliyor – Haber Türk

Türksal İnşaat, Çiğli Harmandalı’da hayata geçireceği yeni ve farklı projesiyle hedefinin gençler ve kendisini genç hissedenler olduğunu vurguladı.

İzmir’de 2005’ten bu yana, müşteri memnuniyeti, kalite ve güven ilkelerini temel alan anlayışla yaşama ve yatırımla değer katan projelere imza atan Türksal İnşaat, yeni projesi ‘Şanslı Evler’ i gençler ve kendini genç hissedenler için kuruyor. Projenin temel atma töreni ve örnek dairenin açılışı ise Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

ŞEHİRDE HUZUR

Katip Çelebi Üniversitesi’nin yakınında 7 bin 588 metrekare inşaat alanında iki blokta toplam 96 daireden oluşan proje, zemin artı 6 katta 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri sunuyor. Merkeze yakın ama şehrin karmaşa ve stresinden uzak bir yaşamın kapılarını açan “Şanslı Evler” de lüks standart olarak sunuluyor. Bütün detayların düşünüldüğü projede, kapalı otopark, yüzme havuzu, açık hava sineması, spor salonu, barbekü alanı, jakuzi, sauna, merkezi ısıtma ve merkezi sıcak su yer alıyor.

İŞ BİRLİĞİ YAPIYORUZ

Türksal İnşaat’ın genç patronu Murat Türksal, “İlk inşaatımızın halen devam etmekte olan projelerimize kadar hiçbirinde verdiğimiz sözlerin aksamamış olması ve kalplerde edindiğimiz kalıcı yerimiz, şirketimizi büyüten en büyük değerleri olan kurumsal güvenilirliğimizi ve işimizdeki mükemmelliğimizi bir an için bile olsa kaybetmemek amacıyla oluşturduğumuz kalite politikamız mevcut. Kalite hedeflerimize ulaşmak için her zaman en iyi çözüm ortakları, tedarikçiler ve çalışanlarla iş birliği yapıyoruz” ifadesinde bulundu.
Türksal, “Bize göre kalite, ulaşıması gereken bir hedefin ötesinde, bir yaşam biçimi. İzmir’in en iyi inşaat firmalarında biri olmak istiyoruz” diye konuştu.