Çiğli’de İdeal Proje – Sabah Egeli

Türksal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal, “İdeal Yaşam Evleri projemiz, 18 ay içinde sahiplerine teslim edilmiş olacak.” dedi.

İzmir’de 2005 yılından bu yana, başladıkları projeleri zamanında teslim etmesi ile tanınan Türksal İnşaat, bu kez İzmir’in hızla gelişen Çiğli Harmandalı’nda çağdaş şehirciliğin en üst düzey örneklerinden birini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Türksal İnşaat, Şubat 2013 tarihinde inşasına başlanan İdeal Yaşam Evleri ile keyiflive konforlu yanlarını bir araya getirerek, tüm olanakları birlikte sunduğu projenin 18 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Projenin 5359 metrekarelik inşaat alanının yüzde 74’ünün peyzaj ve otopark alanı olarak ayrılmış durumda olduğunu belirten Türksal İnşaat yetkilileri, “Her daireye otopark, otomatik giriş ve çıkış, özel peyzaj tasarımı, bisiklet park alanı, otomatik bahçe sulama, 7/24 kameralı güvenlik, özel site güvenliği, yetişkin ve çocuk yüzde havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, kamelya, spor salonu gibi bir dolu ayrıcalıklar bulunuyor. 2+1 ve 3 +1 olmak üzere iki tip daireden oluşan İdeal Yaşam Evleri’nde 2+1 daireler 122 metrekare, 3+1 daireler ise 156 metrekare olarak tasarlandı.” diye konuştu.

İŞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Türksal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal iş dünyasına adım attıkları günden bu yana müşterilerine, çalışanlarına, tedarikçilerine karşı her zaman her yerde açık ve dürüst olduklarını belirtti, “Türksal İnşaat’ın kendi alanında liderliğini sürdürmesini sağlayan, müşterilerimize kendimizi adanmışlığın ve saygınlığın göstergesi olan binalarımızın kalite ve güvenliğidir. Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseriz. İşimizle gurur duyuyoruz. Herkesin kaliteli bir yaşam alanı hak ettiğine inanırız. Görevimiz tüm müşterilerimize kaliteli, güvenli ideal bir yaşam alanı sunmak ve bir servet ödemeden isteyen herkes site konforu yaşasın.” dedi.